Cordon Bleui Nasıl Yapılır?
Farklı lezzetler arayanlar için muhteşem bir tarif “Cordon Bleui”. Nasıl yapıldığını merak ediyorsanız tarifimize mutlaka göz atmalısınız…
Cordon Bleui çin gerekli olan malzemeler
2 parça ince dövülmüş biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Cordon Bleui nasıl yapılır?
Etler az yağ ile tavada kızartılır.
Kızartılan etler folyoya sarılır.
Mantarlar tavada sotelenir ve etlerin üzerine dökülür.
Baharatlar ilave edilip birer dilim kaşar peyniri koyularak 175 derecede ısıtılmış olan fırında yarım saat kadar pişirilerek servis edilir.
Afiyet olsun.
Farklı lezzetler arayanlar için muhteşem bir tarif “Cordon Bleui”. Nasıl yapıldığını merak ediyorsanız tarifimize mutlaka göz atmalısınız…
Cordon Bleui çin gerekli olan malzemeler
2 parça ince dövülmüş biftek
250 gr mantar
1 adet domates
1 adet soğan
2 dilim taze kaşar
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Cordon Bleui nasıl yapılır?
Etler az yağ ile tavada kızartılır.
Kızartılan etler folyoya sarılır.
Mantarlar tavada sotelenir ve etlerin üzerine dökülür.
Baharatlar ilave edilip birer dilim kaşar peyniri koyularak 175 derecede ısıtılmış olan fırında yarım saat kadar pişirilerek servis edilir.
Afiyet olsun.
Yorum Gönder
Değerli ziyaretcilerimiz,yorumlarınız bizim için önemlidir.Lütfen yorumlarınızı yazınız.