GuidePedia

0
Hindi Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır?

Pratik, lezzetli ve farklı bir tat “Hindi Arnavut Ciğeri”. Yemeğimiz için gerekli olan malzemelere ve yapılışına göz atalım…

Hindi Arnavut Ciğeri için gerekli olan malzemeler
1 tane Hindi Ciğeri – Yürek
1 yemek kaşığı tatlı kırmızı toz biber
Yarım tatlı kaşığı kimyon
Yarım tatlı kaşığı kekik
Yarım tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı sumak
1 tane domates
2 tane kuru soğan
Yağ
Un
Hindi Arnavut Ciğeri nasıl yapılır?
Ciğer- yürek kuş başı doğranır, baharat ve tuz ile harmanlanır.
Tavada biraz yağ kızdırılıp hazırlanan ciğer – yürekler pişirilir ve pişen ciğerler havlu kağıt içine alınarak fazla yağı çektirilir.
Domatesler ince ince yarım ay şeklinde doğranır ve servis tabağının kenarına sıralanır.
Tabağın orta kısmına soğanlar ve en üste de ciğerler dizilip limon dilimleri ile servis edilir.
Afiyet olsun.

Yorum Gönder

Değerli ziyaretcilerimiz,yorumlarınız bizim için önemlidir.Lütfen yorumlarınızı yazınız.

 
Top